Bydelsplan 2017 er godkendt

Torsdag den 12. oktober godkendte Borgerrepræsentationen lokaludvalgenes bydelsplaner. Du kan nu læse den færdige udgave af Amager Øst Lokaludvalgs Bydelsplan 2017.

Borgerpanelets indspark til kommunalvalgmødet den 23. oktober

I forbindelse med kommunalvalget 21. november 2017 holder Amager Øst og Amager Vest Lokaludvalg et stort valgmøde den 23. oktober i Amager Bio under overskriften ’Hvorfor er du den bedste borgmester for Amager?'. Som input til debatten har vi spurgt medlemmerne af vores borgerpanel om hvordan de ser på en række centrale temaer, som politikerne skal træffe beslutning om indenfor de næste fire år.

Kom til 2. møde i det nystartede erhvervsnetværk

Er du erhvervsdrivende med base i Amager Øst, og har du lyst til at lære andre lokale virksomheder at kende? Og vil du samtidig være med til at definere det nystartede netværks form og fokus? Så kom til 1. netværksmøde i det nystartede erhvervsnetværk for Amager Øst tirsdag den 12. september kl. 8-10. 

Indstil en forening til Frivilligprisen 2017

Amager Øst Lokaludvalg uddeler i november Frivilligprisen på 25.000 kr. til en forening, der gør en særlig indsats i Amager Øst Bydel. Kender du en forening, som du synes fortjener et ekstra skulderklap, kan du indstille den senest den 22. oktober.
Holmbladsgade 113

Kom til workshop om VORES nye skole

Bydelens nye skole skal ligge på Holmbladsgade 113. Amager Øst Lokaludvalg og Københavns Kommune inviterer både børn og voksne til at komme med input til, hvordan skolen kan bruges og hvilke behov den ønskes at dække. Borgermødet holdes onsdag den 11. oktober kl. 17-19 på Kofoeds Skole.

Skriv en kommentar