Femøren Station – gademøde om kommende lokalplan

Nyt projekt skal bane vej for kollegieboliger, ungdomsboliger, hotel og et mindre supermarked omkring Femøren Station. Amager Øst Lokaludvalg inviterer borgerne til at komme med input til den fremtidige udvikling af området. Kom til gademøde ved stationen den 7. december kl. 16-18.
Holmbladsgade 113

Hjælp – navneforslag søges

Bydelens nye skole - indtil videre omtalt som "Skolen på Nordøstamager" - skal ligge på Holmbladsgade 113. Har du et forslag til et bedre navn? Så send det til Amager Øst Lokaludvalg på mail info@aoelu.dk senest den 10. december.

Kofoed 65+ vinder årets frivilligpris

Den nystartede forening Kofoed 65+ vinder Frivilligprisen 2017 på 25.000 kr. Foreningen er for tidligere elever på Kofoeds Skole over 65 år, som grundet deres alder ikke længere kan deltage i skolens tilbud. Kofoed 65+ tager hånd om en vigtig problemstilling med ældre udsatte, som af forskellige årsager ikke kan benytte almindelige tilbud til ældre og derfor risikerer at ende i ensomhed og uden netværk.

Fuldt hus til valgmøde i Amager Bio

Amager Bio var fyldt til bristepunktet med engagerede amagerkanere, da Kurt Strand med sikker hånd og glimt i øjet styrede de ni spidskandidater gennem aftenens valgdebat. På dagsordenen var højaktuelle emner for Amagers fremtid.

Din Bydel – Din Stemme: Mød de lokale kandidater til Kommunevalg 2017

Kig forbi Kvarterhuset 13. november kl 17-19.30 og bliv klogere på, hvad de lokale kandidater kan gøre for din bydel

Skriv en kommentar