Borgerpanelet – et digitalt dialogværktøj

Bor du i Amager Øst og er du over 15 år? Så kan du blive en del af det digitale borgerpanel.

Borgerpanelet giver alle borgere i Amager Øst over 15 år mulighed for at komme med input til centrale spørgsmål, der vedrører udviklingen af bydelen. Se her om du bor i Amager Øst.

 

3-5 undersøgelser om året

Borgerpanelet får 3-5 gange om året en invitation til at deltage i en spørgeskemaundersøgelse. Undersøgelserne udarbejdes i relation til aktuelle emner i bydelen, alt efter hvad der er på den lokale politiske dagsorden. Borgerpanelet er tænkt som et supplement til de eksisterende borgermøder og andre former for borgerinddragelse, som lokaludvalget allerede har god erfaring med.

 

Værktøj til bedre dialog mellem kommune og borgere

Amager Øst Lokaludvalg har med borgerpanelet fået et værktøj, der gør det muligt at komme i dialog med en stor og mangfoldig skare af bydelens borgere. Også med de borgere, der ikke traditionelt deltager i borgermøder.

Borgerpanelet er særligt velegnet ved større høringer, eller når vi har brug for at vide, hvad der rør sig i bydelen, og hvilke udfordringer borgerne anser som de mest centrale at få løst. Resultatet bliver en stærkere dialog mellem Københavns Kommune og bydelens borgere.

 

Bliv medlem af borgerpanelet

Den indledende invitation til deltagelse i borgerpanelet blev den 24.11.2016 sendt ud via e-boks til alle borgere i Amager Øst over 15 år. Tilmeldingen er stadig åben. For at blive medlem skal du udfylde en tilmeldingsformular. Tilmeld dig borgerpanelet

Borgerpanelet modtager løbende undersøgelserne via e-mail. Alle besvarelser behandles naturligvis helt fortroligt, og personfølsomme oplysninger vil aldrig blive videregivet til andre – heller ikke internt i kommunen.

 

Arkiv

Her kan du læse rapporter og evalueringer fra vores gennemførte undersøgelser:

Parkeringsforhold (6.1.-10.1.2017):

Fritekst besvarelser Parkeringsforhold

Standardrapport Parkeringsforhold

Præsentation_Borgermøde_Parkering20170125

 

Amager Strandpark (24.3.-3.4.):

Standardrapport Amager Strandpark

Opsamling på borgerpanelundersøgelse om Amager Strandpark

Fritekstbesvarelser Amager Strandpark

 


17 kommentarer til “Vi lytter – det digitale borgerpanel”

  • admin

   Kære Gunnar og Mette. I skal tilmelde jer via linket under overskriften. Bemærk at I kun kan deltage i borgerpanelet hvis I bor i Amager Øst. Mvh sekretariatet.

   Svar
 1. Jørgen Andreasen

  Amager er med to metroer super for parkerende bilister, der skal på ferie via Lufthavnen. Kommunerne er nødt til at tage hånd om det problem, hellere nu end når det bliver kaotisk. Det medfører endog konflikter i bebyggelser med privat parkering, fordi beboere udlåner gæstekort til venner og familie.

  Svar
 2. Henning Olausson

  Er standardrapporten vedr. parkeringsforhold lavet udfra besvarelserne eller udfra et udsendt spørgeskema. Punkt 15 i rapporten virker meget underligt, da der er et stort ønske, om en 3-timers parkeringszone ved Amager Strand Metro – blandt grundejerforeningerne i området

  Svar
 3. Anders

  Det er et klart stigende problem at rejsende smider deres biler i længere tid uden hensyn, foran private villaer/ejendomme mens de er på ferie. Det må vi snart kunne finde en løsning på så vi ikke bliver oversvømmet af langtidparkerende biler til stor gene.

  Svar
 4. Sussi-Ann Karlsson

  Husk nu! Denne gang i graver og lægger asfalt på VORES CYKELSTIER!! Ikke at gøre som i har gjort i hele Holmbladsgade! Først fik hele gaden nylagt og kærkommet ny asfalt på cykelstien! Fiint! Vi var alle glade! Især os ældre med dårlig ryg, var glade for en ren lige cykelsti! Meen, glæden varede kort. For nu begyndte andre og grave hele pivetøjet op! Lave de sædvanlige lapper på hele strækningen!! Altså! Hvad er pointen i det nummer?? Nu bumber vi igen nedad en umulig cykelsti! MEGET DÅRLIG PLANLÆGNING?!!!!håber i har lært noget!!! Vh. Sussi-Ann.

  Svar
  • admin

   Hej Sussi-Ann
   Vi er kede af at høre at du er utilfreds med cykelstierne på Holmbladsgade. Det er dog ikke os der anlægger cykelstier, det er Teknik- og Miljøforvaltningen, så vi kan desværre ikke svare dig på hvorfor det er blevet gravet op.

   Venlig hilsen Amager Øst Lokaludvalgs sekretariat

   Svar
  • admin

   Hej Yardena. Du kan tilmelde dig borgerpanelet via linket på siden.

   Mvh Frida/sekretariatet

   Svar
 5. Rasmus

  Jeg har desværre været nød til at flytte fra Amager Øst. Hvordan framelder jeg mig borgerpanelet?

  Svar
  • admin

   Hej Rasmus. Tak for din mail. Vi melder dig ud manuelt. Tak for din deltagelse. Mvh Sekretariatet

   Svar
 6. Karen

  Hej, jeg er flyttet fra Amager Øst – hvordan melder jeg mig ud af borgerpanelet?

  Svar
  • admin

   Hej Karen. Vi skal nok sørge for at melde dig fra.
   Mvh Frida/sekretariatet

   Svar

Skriv en kommentar