Borgerpanelet – et digitalt dialogværktøj

Bor du i Amager Øst og er du over 15 år? Så kan du blive en del af det digitale borgerpanel.

Borgerpanelet giver alle borgere i Amager Øst over 15 år mulighed for at komme med input til centrale spørgsmål, der vedrører udviklingen af bydelen. Klik her for at se et kort over Amager Øst

Klik her for at tilmelde dig borgerpanelet

Når du klikker på linket, åbner en side op med et felt, hvor du skal skrive din email. Når du har gjort det, får du en mail med et tilmeldingsskema, hvor du skal udfylde forskellige baggrundsoplysninger.

Borgerpanelet modtager løbende undersøgelserne via e-mail. Alle besvarelser behandles naturligvis helt fortroligt, og personfølsomme oplysninger vil aldrig blive videregivet til andre – heller ikke internt i kommunen. Du kan til enhver tid framelde dig borgerpanelet, hvis du ikke længere ønsker at være medlem.

3-5 undersøgelser om året

Borgerpanelet får 3-5 gange om året en invitation til at deltage i en spørgeskemaundersøgelse. Undersøgelserne udarbejdes i relation til aktuelle emner i bydelen, alt efter hvad der er på den lokale politiske dagsorden. Borgerpanelet er tænkt som et supplement til de eksisterende borgermøder og andre former for borgerinddragelse, som lokaludvalget allerede har god erfaring med.

Værktøj til bedre dialog mellem kommune og borgere

Amager Øst Lokaludvalg har med borgerpanelet fået et værktøj, der gør det muligt at komme i dialog med en stor og mangfoldig skare af bydelens borgere. Også med de borgere, der ikke traditionelt deltager i borgermøder. Den indledende invitation til deltagelse i borgerpanelet blev den 24.11.2016 sendt ud via e-boks til alle borgere i Amager Øst over 15 år. 

Borgerpanelet er særligt velegnet ved større høringer, eller når vi har brug for at vide, hvad der rør sig i bydelen, og hvilke udfordringer borgerne anser som de mest centrale at få løst. Resultatet bliver en stærkere dialog mellem Københavns Kommune og bydelens borgere.

Arkiv

Her kan du læse rapporter og evalueringer fra vores gennemførte undersøgelser:

Hvordan skal København udvikle sig – Kommuneplanstrategi 2018 (3.10.-8.10.2018)

Standardrapport Kommuneplanstrategi

 

Input til valgmøde med spidskandidater til kommunalvalg 2017 (oktober 2017)

Opsummering af input

Samlede resultater af undersøgelse – centrale emner for Amager

 

Amager Strandpark (24.3.-3.4.2017):

Standardrapport Amager Strandpark

Opsamling på borgerpanelundersøgelse om Amager Strandpark

Fritekstbesvarelser Amager Strandpark

 

Parkeringsforhold (6.1.-10.1.2017):

Fritekst besvarelser Parkeringsforhold

Standardrapport Parkeringsforhold

Præsentation_Borgermøde_Parkering20170125


20 kommentarer til “Vi lytter – det digitale borgerpanel”

  • admin

   Kære Gunnar og Mette. I skal tilmelde jer via linket under overskriften. Bemærk at I kun kan deltage i borgerpanelet hvis I bor i Amager Øst. Mvh sekretariatet.

   Svar
 1. Jørgen Andreasen

  Amager er med to metroer super for parkerende bilister, der skal på ferie via Lufthavnen. Kommunerne er nødt til at tage hånd om det problem, hellere nu end når det bliver kaotisk. Det medfører endog konflikter i bebyggelser med privat parkering, fordi beboere udlåner gæstekort til venner og familie.

  Svar
 2. Henning Olausson

  Er standardrapporten vedr. parkeringsforhold lavet udfra besvarelserne eller udfra et udsendt spørgeskema. Punkt 15 i rapporten virker meget underligt, da der er et stort ønske, om en 3-timers parkeringszone ved Amager Strand Metro – blandt grundejerforeningerne i området

  Svar
 3. Anders

  Det er et klart stigende problem at rejsende smider deres biler i længere tid uden hensyn, foran private villaer/ejendomme mens de er på ferie. Det må vi snart kunne finde en løsning på så vi ikke bliver oversvømmet af langtidparkerende biler til stor gene.

  Svar
 4. Sussi-Ann Karlsson

  Husk nu! Denne gang i graver og lægger asfalt på VORES CYKELSTIER!! Ikke at gøre som i har gjort i hele Holmbladsgade! Først fik hele gaden nylagt og kærkommet ny asfalt på cykelstien! Fiint! Vi var alle glade! Især os ældre med dårlig ryg, var glade for en ren lige cykelsti! Meen, glæden varede kort. For nu begyndte andre og grave hele pivetøjet op! Lave de sædvanlige lapper på hele strækningen!! Altså! Hvad er pointen i det nummer?? Nu bumber vi igen nedad en umulig cykelsti! MEGET DÅRLIG PLANLÆGNING?!!!!håber i har lært noget!!! Vh. Sussi-Ann.

  Svar
  • admin

   Hej Sussi-Ann
   Vi er kede af at høre at du er utilfreds med cykelstierne på Holmbladsgade. Det er dog ikke os der anlægger cykelstier, det er Teknik- og Miljøforvaltningen, så vi kan desværre ikke svare dig på hvorfor det er blevet gravet op.

   Venlig hilsen Amager Øst Lokaludvalgs sekretariat

   Svar
  • admin

   Hej Yardena. Du kan tilmelde dig borgerpanelet via linket på siden.

   Mvh Frida/sekretariatet

   Svar
 5. Rasmus

  Jeg har desværre været nød til at flytte fra Amager Øst. Hvordan framelder jeg mig borgerpanelet?

  Svar
  • admin

   Hej Rasmus. Tak for din mail. Vi melder dig ud manuelt. Tak for din deltagelse. Mvh Sekretariatet

   Svar
 6. Karen

  Hej, jeg er flyttet fra Amager Øst – hvordan melder jeg mig ud af borgerpanelet?

  Svar
  • admin

   Hej Karen. Vi skal nok sørge for at melde dig fra.
   Mvh Frida/sekretariatet

   Svar
  • admin

   Kære Svend Erik.
   Der skulle gerne komme en side op med et felt, hvor man skal skrive sin email. Når man har gjort det får man en mail med det “rigtige” tilmeldingsskema, hvor man udfylder forskellige baggrundsoplysninger.
   Mvh Frida/sekretariatet

   Svar
 7. Eva Høfler

  Jeg er meget bekymret over at bus nr. 2A bliver nedlagt og kommer til at køre fra Chr.havn. Der bor en del ældre og syge mennesker som bliver berørt af det og kommer til at få længere vej til offentlig transport. Er det noget man kunne tænke over og tage op til overvejelse?

  Svar

Skriv en kommentar