Velkommen til Erhvervsnetværk Amager Øst – økonomisk, socialt og bæredygtigt erhvervsliv.

Lokaludvalget ønsker at styrke hele bydelens erhvervsliv, og har på den baggrund etableret Erhvervsnetværk Amager Øst. Målet er at erhvervslivet gennem et interessefællesskab kan stå stærkere både økonomisk, socialt og bæredygtigt.

Amager Øst er i rivende udvikling, også indenfor erhvervslivet. Bydelen er ikke længere et industrikvarter, men i stigende grad springer både grønne, sociale og kreative iværksættere frem, side om side med håndværkere og små produktionsselskaber.

Med Erhvervsnetværk Amager Øst kan de erhvervsdrivende mødes for at inspirere og hjælpe hinanden, men også for at motivere og dele erfaringer om alt fra søgemaskineoptimering og sociale medier, til regnskaber, innovation og grønne løsninger.

Ikke mindst fungerer netværket som en samlet stemme, som lokaludvalget kan lytte til, og herigennem få erhvervslivets input til udviklingen i bydelen. Fx når der skal gives et høringssvar til kommunen.

 

Hvornår mødes vi?

Netværket mødes ca. hver anden måned i morgentimerne. I udgangspunktet holdes netværksmøderne i Kvarterhuset, hvor lokaludvalget byder på morgenmad og kaffe. Den første times tid vil tage udgangspunkt i et temabaseret oplæg, ud fra netværkets egne ønsker. Her kan der enten komme en oplægsholder udefra, eller en fra netværket kan dele ud af sin erfaring og kompetencer. Efter oplægget vil der være mulighed for spørgsmål og debat samt tid til at netværke med de andre deltagere. Der vil altså både være noget ny viden, du kan tage med dig, og nye bekendtskaber.

 

Hvordan bliver jeg en del af netværket?

Netværket har en facebook gruppe: Erhvervsnetværk Amager Øst – ENAØ, hvor der kan holdes gang i diskussionerne, og der kan deles erfaring med hinanden, udenfor de fysiske møder. Lokaludvalget opfordrer alle erhvervsdrivende i bydelen til at melde sig ind i gruppen, med henblik på at holde sig orienteret om hvad der rør sig.

Har du en idé til et tema, kender du en oplægsholder, eller har du selv mod på at fortælle om dine erfaringer til et netværksmøde, kan du vende idéen med netværket via facebookgruppen, eller du kan give sekretariatet et praj på info@aoelu.dk.

Erhvervsnetværk Amager Øst blev etableret i foråret 2017, som et produkt af lokaludvalgets arbejde med bydelsplan 2017-2020. Netværket blev for alvor skudt i gang ved et stort arrangement, med over 100 deltagere, d.17.maj 2017.

De tema-baserede netværksmøder holdes i en lidt mindre skala, hvor der forventes 20-30 personer pr. gang

Netværket er åbent for alle interesserede erhvervsdrivende i Amager Øst, og du er velkommen til at sprede budskabet.