Lokaludvalgsmøde

Tid: Sted: Kvarterhuset, salen, 1.sal

Mødet indledes med “Borgernes tid” fra 18.30 til 19.00. I borgernes tid kan du som borger i Amager Øst forelægge en konkret sag for lokaludvalget, som du ønsker udvalget skal tage stilling til.

Mødet er offentligt og alle er velkomne til at overvære hele mødet.

Dagsordener til lokaludvalgsmøderne findes her

 


Én kommentar til “Lokaludvalgsmøde”

 1. Poul-Erik Jørgensen

  Jeg kan se af dagsorden, at bureaukratiet (BIFUK )har indstillet, at min lille ansøgning til opstart af et projekt “uge 23” der kunne bringe 2300 S på landkortet og være samlende for hele området (på lige fod med uge 29 i Hellerup) er indstillet til afvisning hos de folkevalgte på næste møde.
  Det synes jeg er beklageligt- da det kunne virke samlende på en fragmenteret bydel- der kun udmærker sig i den danske offentlighed ved at være visitationszone og være den bydel i København, der har færrest aktiviteter for borgerne (i følge kk.dk).
  Det kunne endvidere (måske) gøre borgerne i bydelen opmærksom på, at AØLU eksisterer.
  Jeg finder også det foreslåede afvisningsgrundlag fantasiløst med en afvisning – fordi der ikke er en fuld færdig plan for samarbejdspartnere og aktiviteter i juni måned.
  Min erfaring fra lignende projekter i andre områder har været positiv.
  Men det kræver en tillid til borgerne i området- som tilsyneladende ikke er tilstede hos BIFUK og AØLU, der gang på gang vælger det sikre.
  Håbet er naturligvis, at næste valg til AØLU bringer folk i position med fantasi og udsyn

  Svar

Skriv en kommentar