Ama’røsten nr. 100 er udkommet

Ama’røsten fejrer i denne uge udsendelsen af avis nummer 100. Avisen husstandsomdeles fra Amagerbrogade til stranden og fra Christmas Møllers Plads til kommunegrænsen til Tårnby. Indbyggerne i Amager Øst bydel burde modtage avisen fire gange om året – medmindre man har ’nej tak til gratisaviser’ på postkassen eller bor i en haveforening. Avisen skrives af lokale, der har noget på hjerte, og drives af frivillige kræfter.

Hvad mener læserne egentlig om avisen?

I en artikel i jubilæumsavisen fortæller flere læsere, at de sætter pris på de meget lokale fortællinger. De lokalpatriotiske projekter, aktiviteter i nærområdet og orientering om lokalpolitik. Nogle savner dog mere erhvervsstof og lokalhistorie. ”Der kommer så mange nye butikker og erhverv, som starter op herude. Og jeg savner lidt mere historisk stof om hvordan her var før 2005, før Metro og Strandpark. Når meget er nyt er det vigtigt at holde fast i historien”, lyder det fra Lene Krambeck, en af de læsere der er interviewet til artiklen.

Flere andre vil gerne have en mere lettilgængelig digital version, hvor artiklerne nemmere kan deles og spredes til dem, der ikke læser eller får papirudgaven. Find den digitale version af Ama’røsten her

Hvor bliver min avis af?

En del borgere klager over at de ikke modtager avisen. Nogle fordi de ikke bor i Amager Øst, eller fordi de har et ’nej tak til gratisaviser’ på postkassen, men foruroligende mange modtager den kun indimellem – eller slet ikke. Avisen uddeles af en fast leverandør fire gange om året.

Har du mod forventning ikke modtaget dit eksemplar af Ama’røsten, kan du klage til FK Distribution. Indsend reklamation til FK Distribution her

Få avisen i din indbakke

Tilmeld dig vores digitale abonnement her


×

Kommentarer er lukket.