Coding Class CPH – Samarbejdspartnere søges

Et projekt om innovation og kodning med afsæt i den virkelige verden

Projektet giver eleverne mulighed for at arbejde målrettet med designprocesser og programmering som et kreativt værktøj til at løse problemer/cases fra den virkelige verden. Eleverne lærer at innovere og skabe digitale løsninger på virkelige problemer i simple programmeringssprog.

 

Hvad søger kommunen, og hvad kan eleverne tilbyde?

Københavns Kommune søger virksomheder, kulturinstitutioner og andre relevante samarbejdspartnere, der vil indgå et kortere samarbejde med en skole. Virksomhedens rolle vil være at stille eleverne en case fra deres virkelighed, som eleverne herefter imødekommer ved f.eks. at lave en mock up til en app eller et spil omkring et produkt, koncept eller en ydelse til kunder eller borgere – eller en intern udfordring i virksomheden til medarbejderne. Kommunen og skolerne hjælper med at formulere casen – så den passer både til virksomhederne og eleverne – og lærer eleverne kode-, design- og innovationkompetencer. 

Samarbejdspartnerne skal dermed ikke levere undervisning eller lignende – men fungere som modtagere af det produkt, som eleverne producerer og give dem feedback på deres proces og produkt.

 

Er det noget for din virksomhed?

Hvis det ovenstående har interesse, kan du læse mere om projektet her, eller tage kontakt til projektets leder Heidi Theilmann Schmidt, Børne- og Ungdomsforvaltningen, mail: b80i@buf.kk.dk, tlf: 28604098.

Der holdes fælles intromøde den 30. august 2017 kl. 14-16 på Københavns Rådhus. Her vil skolerne og virksomhederne møde hinanden og bl.a. få formuleret den case, som eleverne skal arbejde på at løse. Invitation følger.


×

Kommentarer er lukket.