Det sker i november og december: Sy-dage, julehygge og værtshusteater

Sy for et plastikposefrit Amager

Plastikposefrit Amager holder sy-dage alle tirsdage i november måned, hvor alle der har lyst kan hjælpe med at sy stofposer af genbrugsstof. 
Stofposerne kommer til at blive uddelt til Amagers butikker, så beboerne på Amager kan få et stofnet, istedet for en plastikpose. Det foregår i MakerSpace fra kl. 15 til 19 og du kan bare komme forbi når det passer i din tidsplan.

Se mere i facebook-begivenheden

En Aften Om Kropsbilleder og Vintagetøj

Piccola Cosí på Amagerbrogade inviterer til en hyggelig aften om kropsbilleder og vintagetøj i samarbejde med forfatter Rikke Oberlin Flarup. Begivenheden har fokus på positive kropsbilleder og hvordan man kan blive bedre til at holde af sin krop præcis som den er. Der bliver budt på te, rødvin og italiensk ”finger food” til arrangementet. Det er gratis at deltage. Der er plads til 15 personer. Læs mere på facebook

Fuld tryk på julehyggen 24. november

Lørdag den 24. november kl. 10-16 skruer Kvarterhuset op for julehyggen. Du kan hygge hele dagen med nisser, julegodter, teater, musik, værksteder og møde nogle af husets mange beboere, bl.a. Lokaludvalget. Julemanden kommer også forbi. Når arrangementet er slut kan man fortsætte julehyggen til det store juleoptog på Amagerbrogade, som starter fra Gyldenrisvej kl. 16.03. Kom og oplev de nye guirlander som vil være en del af julebelysningen på Amager i år. 

Læs mere om juledag i Kvarterhuset 

Læs mere om juleoptoget på Amagerbrogade

Teater på Jaguaren

Forestil dig, at du går ind på et værtshus, køber en øl og sætter dig ned. Der er snak, jukeboksen spiller og folk er glade. Men en enkelt ting er anderledes. Nogle af værtshusets stamgæster, der sidder over for dig og oppe i baren, er skuespillere. Værtshuset er den næste time en teatersal. Baren er en scene. Sidste Omgang er fire forskellige lokalforankrede teaterforestillinger, som finder sted i fortællingens egne autentiske rammer – værtshuset. På Amager er det Jaguaren, der lægger hus til seks forestillinger i december. Læs mere og køb billet her

Morgenmad med klassisk musik

Foreningen Amager Klassisk arrangerer en række koncerter på Amager. Til Morgenmadskoncerten kan du få rabat på morgenmad i Kvarterhusets café og kaffe/te er inkluderet i billetprisen. Årets to sidste koncerter byder på hhv. Schuberts ikoniske “Winterreise” i en scenisk version og julestemning med fransk barokmusik og julesange.

18/11 – Morgenmadskoncerten #6 – Winterreise Staged – Billetter HER

16/12 – Morgenmadskoncerten #7 – Noël – franske barokkoncerter & julesange – Billetter HER


×

Kommentarer er lukket.