Judoklubben Mitani vandt årets frivilligpris

Priskomiteen har i år udvalgt Judoklubben Mitani til at modtage Amager Øst Lokaludvalgs frivilligpris. Prisen på 25.000 kr. blev uddelt ved lokaludvalgets julefest den 7. december 2015.

Frivilligpris 2015 - Judoklubben Mitani

Judoklubben Mitani har siden sin opstart i 1989 arbejdet målrettet for at give børn og unge muligheden for at dyrke judo på det plan de ønsker samt give klubbens medlemmer tilbud, som får de unge til at have lyst til at forblive aktive i foreningsidrætten.

Der er ikke ansat noget fast personale i klubben, som i dag består af 190 medlemmer i alderen 3 år til 68 år. Trænere, bestyrelse og hjælpere fordeler opgaverne i klubben mellem sig efter bedste formåen. Rigtig mange opgaver udføres af frivillige medlemmer eller forældre. Det være sig opdatering af hjemmeside, facebook, tilmelding til stævner, oprydning/vask af klubdragter. Ved klubbens årlige hovedrengøringsdag møder man op for at hjælpe.

Judoklubben Mitani er en klub i bevægelse, og som hele tiden prøver – med de menneskelige ressourcer der er til rådighed – at være en klub, hvor man får den træning man ønsker samtidig med at det også er en klub, hvor det er hyggeligt at være, og hvor der gives sociale tilbud.

 

Med frivilligprisen ønsker lokaludvalget at hylde en forening, organisation eller institution, som udfører en særlig påskønnelsesværdig frivillig indsats, og som dermed kan inspirere andre til at gøre en frivillig indsats i Amager Øst Bydel.

I år er det femte gang prisen uddeles. Priskomiteen består af tovholderne for lokaludvalgets faste arbejdsgrupper, samt formanden.

Alle har kunnet indstille til prisen. Der indkom 14 forslag.


×

Kommentarer er lukket.