Ny helhedsanalyse for Nordøstamager

Teknik- og Miljøforvaltningen har i samarbejde med lokaludvalget udarbejdet en helhedsanalyse af Nordøstamager. Analysen skal danne grundlag for udviklingen af de enkelte områder og skabe sammenhæng, både indenfor området og med den omgivende by.

I den nordøstlige del af Amager, er der store kontraster mellem nybyggeri, ældre industribygninger, gamle arbejderboliger og store grønne arealer. Derfor er der behov for en helhedsbaseret tilgang til byudviklingen.

Arbejdsredskab til fremtidig udvikling 
Analysen bliver fremover et vigtigt arbejdsredskab, der skal danne grundlag for udviklingen af de enkelte dele af området. Analysen skal være med til at sikre sammenhæng med den omgivende by, og hjælpe til at udviklingen sker i overensstemmelse med områdets lokale historie og særlige karakter.

Analysen giver også forslag til nye forbindelser i området og udpeger potentialer i Nordøstamagers særlige karakter, som planlæggerne bør tage hensyn til i fremtiden.

Hent Nordøstamager Helhedsanalyse 2016 (Pdf, 14MB)

Strandlodsvej-Jenagade
Nyt og gammelt mødes på Hjørnet af Strandlodsvej og Jenagade

2 kommentarer til “Ny helhedsanalyse for Nordøstamager”

  1. Ulf Thorlak

    Efter at have gennemgået jeres materiale. Kan jeg se at Søspejderne som hedder fribytterne ikke er anvist i jeres analyse. De er placeret lige under kajak klubben i det nordlige strandparker. De har ligget der siden 1946. Men indgår ikke i rapporten. Hvad er grunden til dette. mvh Ulf Thorlak

    • admin

      Hej Ulf. Det er Teknik- og Miljøforvaltningen der har udarbejdet materialet som du henviser til, og de har ikke været opmærksomme på jer. Lokaludvalget arbejder pt. særligt med den fremtidige udvikling af nordøstamager og er i den forbindelse opmærksomme på Fribytterne. Så bare rolig, der er ingen planer om at fjerne Fribytterne fra landkortet. Mvh Louise / sekretariatet

×

Kommentarer er lukket.