Ny midlertidig daginstitution klar på Greisvej

Børnehuset Bodil

Midlertidig daginstitution opført i pavilloner

I de seneste måneder har der været heftig aktivitet på Greisvej 91. Her har Københavns Kommune opført en ny midlertidig daginstitution. Efter planen skal “Børnehuset Bodil” åbne d. 15. marts 2019, hvor de første børn kommer.  
Som en del af projektet er der etableret en stor legeplads, hvor børnene kan boltre sig. Personalet glæder sig til at tage pavillonerne i brug og til at der kommer børn ude og inde. Legepladsen vil være åben udenfor institutionens åbningstid, hvor områdets lokale beboere kan benytte den. 

Mere plads til børnene

Der er plads til 10 børnegrupper i pavillonerne. De er indrettet med plads til 6 vuggestuegrupper og 4 børnehavegrupper. I alt får institutionen plads til 160 børn i alderen 0-6 år. Indskrivningen til institutionen sker løbende, derfor vil det ikke være alle børn, som starter i midten af marts. Institutionen er en tidlig opstart til en permanent institution, som kommunen er ved at opføre i Lybækgade 20. De fleste af de børn, der starter i pavillonerne, vil derfor komme fra området ved Lybækgade. Men det er muligt for alle forældre at skrive deres børn op til en plads på Greisvej.  

Pavilloner fjernes efter 3 år

Da der er tale om en midlertidig institution, har kommunen fået tilladelse til, at pavillonerne på Greisvej kan være opstillet på grunden i 3 år. Når de 3 år er gået, bliver pavillonerne taget ned igen. På det tidspunkt kan institutionens børn og medarbejdere flytte over i deres permanente institution i Lybækgade.


Én kommentar til “Ny midlertidig daginstitution klar på Greisvej”

  1. Lis Guldbech

    Ejendommeligt at den tomme institutions bygning efter OH Berentzens fritidshjem ikke kunne anvendes.
    Hvorfor skal der flyttes helt til Lübekgade hvad med de børn der bor herude i
    ” udkantś Syndbyøster” – bare fordi borgerne bor i ejet hus er det ikke skkert at de kan undvære nær institutioner!

×

Kommentarer er lukket.