Oplevelser til dig i maj måned

Inspiration til affaldssortering

Kom en tur forbi Sundby Bibliotek og bliv inspireret til, hvordan du lettere kan affaldssortere i dit hjem. Miljøpunkt Amager har fra 10.-24. maj en udstilling på 1. sal i Kvarterhuset med forskellige muligheder, der gør det nemt og så lidt pladskrævende som muligt at sortere husholdningsaffaldet. Når du alligevel er her, kan du også kigge forbi bytteskabet, som står her i samme periode.

 

Spring Festival 2019

Himmel-Teater-Minsk-Foto-Søren-Meisner

For sjette gang byder Teater ZeBU den 20.-26. maj velkommen til international teaterfestival for hele familien. Foruden åbningsparaden tirsdag den 21. maj kl 14.30 (fra Sundby Kirke) kan du opleve poetisk klovneri og magisk dukketeater, storslået danseteater og opfindsomt mimeteater, forestillinger for hele familien og et par fortryllende småbørnsforestillinger. 

Find programmet og flere oplysninger på ZeBU’s hjemmeside

 

Gratis klovneforestilling på The Commedia School

Den 24. maj kl. 20.00 inviterer Teaterskolen The Commedia School på Strandlodsvej 69 til gratis forestilling med deres førsteårsstuderende. På programmet er en vaskeægte klovneforestilling. Der er gratis adgang. Se mere på skolens facebookside

 

Havnens dag i Sundby Sejlforening

Kom og besøg Sundby Sejlforening den 25. maj kl. 11-17 og gå på opdagelse i en lang række maritime aktiviteter.
Lokaludvalget vil også være til stede, så kom endelig forbi hvis du har lyst til at høre om vores arbejde eller har noget på hjerte om hvad der rører sig i Amager Øst bydel.

Læs mere om programmet på Sundby Sejlforenings hjemmeside

 

 


Skriv en kommentar