Sundheds- og omsorgsborgmesteren på besøg

Sundheds- og omsorgsborgmester Sisse Marie Welling besøgte den 1. marts Amager Øst Lokaludvalg. Lokaludvalget havde inviteret de nye borgmestre i København en tur til Amager Øst til en dialog om aktuelle emner i bydelen. 

På mødet, der foregik på Kofoeds Skole, deltog også foreningen Kofoed 65+, som fortalte om deres aktiviteter for tidligere elever på Kofoeds Skole, og deres udfordringer med bl.a. at få økonomien til at række. Læs mere om Kofoed 65+

Deltagerne på mødet fik en god snak om aktuelle emner som byggeri af plejeboliger og hvordan man fremmer sundheden gennem både fysiske og sociale indsatser. Borgmesteren fortalte om det forebyggende arbejde, hvor der for tiden især er fokus på at fremme sundheden blandt unge og mænd med korte uddannelser.

Plejeboliger på vej

En repræsentant for Sundheds- og Omsorgsforvaltningen kunne fortælle, at de i øjeblikket arbejder på at finde en grund til byggeri af nye plejeboliger i Amager Øst bydel. Det var en nyhed som glædede lokaludvalgets repræsentanter på mødet. Lokaludvalget har nemlig presset på overfor flere forvaltninger i kommunen med opfordring til at bygge plejeboliger i bydelen. “Vi vil gerne være med helt fra starten, sådan at lokaludvalget kan bringe sine synspunkter og lokalkendskab ind i processen” sagde lokaludvalgsformand Ole Pedersen til borgmesteren.

Med formiddagens møde blev der dermed lagt en god grobund for det fremtidige samarbejde.


×

Kommentarer er lukket.