Fribytterne Sø og Wolfpack Group deler Frivilligprisen 2016

Det var en flok glade søspejdere, der den 6. december lagde hus til overrækkelse af Frivilligprisen. Fribytterne Søspejdere, som i år fejrer 70 år på Amager Strand var nemlig den ene af to modtagere af prisen, som bliver givet til en frivillig forening, der gør en særlig indsats i bydelen. I år havde priskomiteen valgt at dele prisen mellem Fribytterne og foreningen Wolfpack Group, der er en ny forening, som har fokus på bevægelse og natur – både for voksne og unge. 

Fribytterne repræsenterer med deres 70-årige historie og spillevende foreningsliv det bedste i foreningskulturen. Her kommer byens børn i kontakt med vandet, disciplin og kundskaber omkring sejlads samt kammeratskabet i en spejdergruppe. Alt sammen noget, der kun lykkes gennem en vedholdende frivillighedsindsats, som lokaludvalget gerne vil anerkende.

Wolfpack Group har eksisteret siden 2013, og er en moderne foreningsform, hvor aktiviteterne er åbne, ikke bare for alle medlemmer, men også for løse deltagere. Derudover arbejder Wolfpack Group med at udbrede bevægelse og natur i en række andre sammenhænge, hvilket lokaludvalget gerne vil anerkende.

Søspejdergruppen Fribytterne og Wolfpack Group repræsenterer dermed hver sin ende af den historiske tradition for lokalt engagement og værdiskabelse, og vidner om at det frivillige foreningsarbejde er kommet for at blive.


×

Kommentarer er lukket.