Bydelspuljen

Vil du lave en aktivitet eller et arrangement, som skaber netværk mellem borgerne i Amager Øst bydel? Så kan du søge støtte fra lokaludvalgets puljemidler.

Hvad støtter vi?

Bydelspuljen støtter aktiviteter og arrangementer, der skaber dialog og netværk mellem borgerne i Amager Øst. Vi uddeler hvert år ca. 1,6 mio. kr. som støtte til lokale initiativer og projekter.

For at få støtte, skal dit projekt overholde vores puljemiddelkriterier.

Her kan du se billeder fra projekter vi har støttet:

Hvem kan søge?

Enhver borger, der er personlig myndig, gruppe, forening, virksomhed eller institution kan søge om støtte.

 

Hvordan søger jeg? 

Vil du søge tilskud fra Bydelspuljen, skal du udfylde et ansøgningsskema og sende det til os sammen med et budget og en projektbeskrivelse. Læs om hvordan du søger

Ansøgninger behandles en gang om måneden, pånær i juli. Vær opmærksom på ansøgningsfristerne, der er forskellige fra måned til måned.

 

Hvor meget kan jeg søge?

Der er i princippet ingen nedre eller øvre grænser for, hvor meget du kan søge. Vi får ansøgninger på beløb fra 2.000 kr. op til over 100.000 kr.
 

Har du brug for hjælp eller sparring?

Har du spørgsmål om selve ansøgningsproceduren eller lokaludvalgets støttekriterier, kan du kontakte lokaludvalgets sekretariat.

Hvis du har brug for sparring eller inspiration ift. indholdet af dit projekt, kan du kontakte en af vores samarbejdspartnere:

Miljøpunkt Amager: Miljø- og naturprojekter

Frivilligcenter Amager: Netværks- og samarbejdsprojekter eller sociale projekter

KraftWerket i Valby tilbyder også gratis projektrådgivning for unge i alderen 15-30. Her kan du få gode råd og fif til eksempelvis fundraising, projektudvikling, økonomi og afvikling. Send en mail til projekt@kraftwerket.dk og aftal et møde med en af projektrådgiverne. 

Andre muligheder for at søge støtte

Hvis dit projekt ikke opfylder lokaludvalgets kriterier, eller du har behov for yderligere finansiering, kan du prøve at søge midler hos Københavns Kommune. Der findes mange muligheder for kultur- og projektstøtte til forskellige typer projekter. Du kan også læse om andre ikke-kommunale puljer og fonde. Læs mere her